vineri, 18 noiembrie 2011

MÂNCARE DE POST: Mămăligă românească din mălai extra

MÂNCARE DE POST: Mămăligă românească din mălai extra 

Reteta de post. Retete pentru a prepara mamaliga romanesca din malai extra.
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare sare.
Toamna este sezonul dinaintea iernii, cand cruditătile lasa locul legumelor sau radacinoaselor, iar pentru a avea calorii e nevoie de mancarea mult mei consistenta. Fructele sunt si ele coapte de curand, mere, gutui, struguri. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. Ele se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati.
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.



Pentru a vedea reteta apăsaţi foto.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu