miercuri, 1 ianuarie 2014

PREPARATE DE POST: Orez fiert cu legume


Se folosesc:  
100 gr de orez, 1 telina, 1 ardei, 1 ceapa mare, jumatate de dovlecel, jumatate de vanata1 morcov mare, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, piper, un usturoi, 1 legatura ceapa verde, 2 linguri ulei de masline, sare.  

Preparare: 
Se spala orezul si se pune la fiert iar apoi se adauga si sare. Dupa ce orezul a fiert, se pune la cuptor pana se evapora toata apa. Ceapa, telina si morcovul se curata si le taiem fasii. Dovleacul, ardeiul se taie. Ceapa verde si usturoiul se calesc in ulei de masline incins. Se pun legumele peste ceapa si usturoiul calit si se amesteca 5 minute, apoi se pune patrunjelul si mararul tocat marunt. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu