Postul de Sf. Maria: Salată de sfeclă nouă cu ciuperci
Reteta pentru a preparra mancare de post. Astazi salata de sfecla noua cu ciuperci. . . .
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. Tot vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate.
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor.
Se folosesc cinci sfelce mici, proaspete, 150 de grame de ciuperci, o ceapă mare, doi usturoi, ulei, sare, oţet şi piper.
Se curăţă şi se spală sfecla, apoi se coace în coajă, în cuptor. Când s-a răcit se dă prin răzătoare,
În puţin ulei se pune ceapa tăiată, care se căleşte puţin, iar apoi se adugă ciupercile fierte. După ce au scăzut, se amestecă cu sfecla, usturoiul zdrobit, sare şi piper şi puţin oţet.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu