Sarmale de post în foi de viţă
Reteta pentru a preparra mancare de post. Astazi sarmale de post in foi de viata . . .
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. Tot vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate.
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor.
Se spală frunzele apoi se opăresc şi se lasă la o parte. Dup aceea se fierbe orezul 20 de minute cu piper, sareiar după 15 minute se mai pune şi mărar. Cu amestecul se umplu frunzele, care se pun în oală.
Se prăjeşte ceapa tăiată în ulei iar apoi se pune făina şi se stinge cu borş. Desupra se mai pune sare, piper şi puţin mărar, tot susol fiind pus apoi peste srmale. Se adugă apa şi sepune fierct totul, la foc încet, până fierbe orezul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu