Postul de Sf. Maria Mare; Ciuperici preparate ţărăneşte
Reteta pentru prepara ciperciple taranesti. . .
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. Tot vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate.
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor.
Cum se face Se folosesc o jumătate de kilogram de ciperci, o ceapă, sare, piper, mărar tocat, ulei.
Ciupercile, curăţate, se taie felii şi se pună într-o cratiţă, unde se căleşte în ulei cu ceapa tocată, la foc mic. Peste sos se pune apoi apă, sare şi piper. După ce a scăzut lichidul se ia de pe foc şi se pune verdeţa deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu