duminică, 10 iulie 2011

PREPARATE DE IARNĂ: Supă de salată verde cu slănină

Supă de salată verde cu slănină

Reteta pentru pregatit supa de salata verda cu slanina .  .  
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. In perioada de vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate. 
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor. 

Cum se face
Se folosesc şase bucăţi de salată, o ceapă, şapte usturoi, o lingură de ulei, 100 gr de slănină, două ouă, sare. 
În trei litri de apă se pune la fiert ceapa tăiată şi 4 usturi curăţaţi şi tăiaţi. După o jumătate de oră, se adaugă salata spălată şi tăiată.Separat se căleşte slănina tăiată cu restul de usturoi tocat iar apoi se pune desupra supei. Apoi se face separat o mletă din ouă, se taie felii şi se pune în supă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu