Supă de cartofi noi cu orez
Preparate de vara. Reteta pentru pregatit supa de cartofi noi cu orez. . .
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. Tot vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate.
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor.
Se folosesc patru cartofi mari, doi morcovi, o rădăcină de pătrujel, o ceaşcă de orez, o lingură de bulion, o ceşcuţă de ulei, sare şi o ceapă.
Zarzavatruirle tăiate se călesc cu ceapa tăiată şi cu ulei mai mult.. Când s-au muiat morcovii se pu doi litri de apă, sare şi cartofii tăiaţi. e firbe la foc încet cam 40 de minute, apoi se adaugă făina amestecată cu bulion până este pastă într-o ceaşcă separată. Între timp trebuie fiert orezul separat. La final, el se pune în supă.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu