Salata de boeuf cu ciperci
Reteta pentru prepara salata de boeuf cu ciuperci. . .
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. Tot vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate.
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor.
Cum se face Se foloseşte 200 gr carne vită, 3 cartofi, 2 morcovi, doi castraveţi muraţi, 2 ardei muraţi, ciuperci dintr-o conservă, măsline curăţate, maioneză din magazin, sare, pieper.
Se fierbe carnea cu morcovii şi cartofii (curăţaţi). După firbere se taie carne în bucăţele mici, tot aşa şi morcovii cu cvartofii. Se pune sare peste şi puţin piper, apoi castravaţii şi ardeii tăiate, maioneza, măslinele li cipercile. Se pune la rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu