marți, 12 iulie 2011

Supă de vară cu varză dulce şi smântână

Supă de vară cu varză dulce şi smântână

Reteta pentru pregatit supa de vara cu vaza dulce si smantana .  .  
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. Tot vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate. 
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor. 

Cum se face
Se foloseşte o varză dulce mare, două cepe, doi morcovi, un păstărnac, o rădăcină pătrunjel, o ceaşcă de smântână, puţin unt, două linguri de orez, sare. 
Varza şi ceapa, spălate şi tăiate se călesc în unt, apoi se sting cu zeamă de carne încălzită.. Se adaugă restul ingredientelor şi doi litri de apă. Se fierbe 40 de minute iar apoi se adaugă orezul fiert separat  apoi se mai lasă cinci minute. La final se pune smântâna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu