vineri, 22 iulie 2011

Pulpe de pui cu ficat de porc

Pulpe de pui cu ficat de porc 

Reteta pentru prepara pulpe de pui cu ficat de porc. .  . 
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. Tot vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate.
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor.
Cum se face 
Se folosesc două pulpe superioare de pui, 2 bucăţi de ficat de porc, 2 felii de caşcaval, 4 ardei sau gogoşari proaspeţi, sare, piper, orego, o ceapă, 2 usturoi, 50 ml vin alb, cimbru, o cană cu apă.
Pulpele dezosate sunt umplutecu ficat, caşcaval şi ardei. Se prind apoi cu scobitori şi se condimentează. Se lasă la rumenit în ulei încins iar apoi se sting cu apa, vinul. Se pun desupra capa tăiată şi ustoi tocat. Se lasă la fiert până scade amestecul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu