miercuri, 13 iulie 2011

PREPARATE DE VARĂ: Supă de costiţă cu legume

Supă de costiţă cu legume 

Reteta pentru pregatit supa de costita cu legume.  .  
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. 
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor. 

Cum se face 
Se folosesc trei morcovi, o ţelină, costiţă afumată, două cepe, trei foi de varză dulce, 3 roşii, o cană de mazăre, sare, piper, ulei, 3 usturoi, 100 gr caşcaval, 50 gr macaroane. 
Zarzavatul, spălat şi tăiat, se căleşte în ulei, apoi se pun doi litri de apă fiartă şi se lasă la foc mic, cu mazăre şi costiţa. Când au fiert, se scoate costiţa dar se adugă macaroanel fierte separat, iar apoi roşiile tăiate felii. La final se adaugă usturoiul zdrobit în sare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu