Supă din măruntaie de pasăre
Preparate de vara. Reteta pentru gatit supa din maruntaie de pasare. . .
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. Tot vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate.
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor.
Cum se prepară
Se folosesc 500 de grame de măruntaie de pasăre, 1 kilogram de siuperci, o ceapă mară, un usturoi, doi morcovi, un ardei, o roşie, o conopidă, frunze de pătrunjel, piper, sare.
Măruntaiele de teie bucăţele şi se pun la firet cu legumele spălate şi tăiate cubuleţe, în doi litri de apă, epste care se presară sare şi piper. Conopida, ruptă în bucheţele se pune pste, după 20 de minute d fiert. Când sunt fiierte carnea şi legumele se ia de pe foc şi se pun desupra frunzele de pătrunjel tăiate mărunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu