Supă din măcriş, ştevie şi salată verde.
Reteta pentru pregatit supa de macris, stevie, si salata verde .
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si fructe proaspete. Tot vara se gateste mancarea cat mai repede posibil, pentru a nu sta mult in bucatarile incalzite. La salate, sau marcaruri usoare se pot asorta si marcaruri mai grele, pentru cei care sunt astfel invatati, insa in cantitati moderate.
Retele prezentate pe http://preparatedesezon.blogspot.com cuprind o gama variata de gusturi. Succes in aplicarea lor.
Cum se face
Se folosesc o jumătate de kilogram de măcriş, un sfert de kilogram de ştevie, două bucăţi salată verde, o ţelină, 100 gr unt, două linguri de smântână, un ou, sare, un sfert de kilogram de spanac, o lingură de făină, două legături de ceapă verde.
Vedeţurile sunt spălate şi tăiate iar apoi se pun la călit cu unt, iar apoi se pune făină şi se metecă bine. Peste tot se toarnă doi litri de apă fiartă. si se adauga restul, iar când sunt toate fierte se pune desupra smântână.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu