vineri, 17 iunie 2011

PREPARATE DE VARĂ: Salata de peste si rosii

Salata de peste si rosii



Preparate de vara. Cum se salata de peste si rosii.   
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si frunte proaspete. La acestea se pot asorta si marcaruri mai grele, insa in cantitati moderate. 





Se folosesc4 rosii, 2 cepe, 100 gr masline, 2 cartofi, 1 peste afumat, 2 linguri otet, 2 linguri ulei, sare, piper.
Rosiile se curata de seminte si coaja si se taie apoi marunt. Se presara apoi cu sare si piper si se lasa sa stea asa 2 ore. Se adauga apoi in castron ceapa taiata, iar apoi cartofii taiati cubulete si maslinele fara. Se amesteca si se adauga bucatile de peste curatate de piele si os. Se adauga sosul realizat din ulei, sare si otet si se amesteca bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu