miercuri, 1 iunie 2011

PREPARATE DE TOAMNĂ: Supa de legume cu galuste de carne

Supa de legume cu galuste de carne



Preparate de vara. Reteta pentru preparat supa de legume cu galuste de carne.  
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si frunte proaspete. La acestea se pot asorta si marcaruri mai grele, insa in cantitati modarate. 





Se folosesc; 1 fir radacina patrunjel, 1 morcov, 1 telina, frunze de patrunje, sare, piper, 2 cuburi de supa, 300 gr pulpa macinata de pui sau curcan, 1 ou, 1 catel usturoi razuit, 1 ceapa razuita, 2 linguri frisca, 1 frunza de salvie taiata marunt.
Se fierbe supa din legume si cuburi. Din frisca si restul ingredietelor se fac galuste. Se serveste supa calda, decorata cu frunze de patrunjel.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu