miercuri, 1 iunie 2011

PREPARATE DE TOAMNĂ: Supa de varza cu fasole

Supa de varza cu fasole




Preparate de vara. Reteta pentru preparat supa de varza cu fasole.  
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si frunte proaspete. La acestea se pot asorta si marcaruri mai grele, insa in cantitati modarate. 


Se folosesc; 0,5 kg varza murata, 3 dl fasole scoasa din pastai, ciolan afumat, untura, faina, boia de ardeii, piper, sare
Punem la fiert varza in 1,5 l apa rece. Adaugam fasolea uscata si daca avem ciolanul afumat taiat in cuburi mari. Condimentam eventual cu sare si piper si fierbem supa la foc mic. Pregatim o prajeala cu boia de ardei, iar cand este totul moale, imbogatim supa cu prajeala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu