joi, 2 iunie 2011

PREPARATE DE VARĂ: Supa cu marar

Supa cu marar




Preparate de vara. Reteta pentru preparat supa cu marar.  
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si frunte proaspete. La acestea se pot asorta si marcaruri mai grele, insa in cantitati moderate. 





Se folosesc 200 gr morcovi, 200 gr sparanghel, 200 gr fasole verde, 1 legatura marar, sare, piper, otet, crenvusti, galuste de carne, smantana, frisca.
Razuim pe lungime morcovii si sparanghelul, adaugam fasolea verde si le fierbem. Condimentam cu marar, sare si piper si adaugam galuste de carne sau crenvusti. Cand toate ingredientele devin moi, preparam un amestec de smantana si frisca cu care ingrosam supa. Putem adauga putin otet pentru un gust mai picant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu