vineri, 17 iunie 2011

PREPARATE DE VARĂ: Supa de varza

Supa de varza


Preparate de vara. Cum se supa de varza.   
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si frunte proaspete. La acestea se pot asorta si marcaruri mai grele, insa in cantitati moderate. 





Se folosescc 800 g spate de porc, 1 kg varza, 2 cepe rosii, 50 g faina, 300 ml smantana, 150 g slanina, 2 catei de usturoi, 1 legatura de marar, tarhon, otet, sare, ulei.
Se fierbe carnea pe jumatate in apa sarata. Se taie varza in 10-12 bucati si adaug-o la carne. Condimenteaza cu tarhon, marar si usturoi. Toarna o cantitate suficienta de apa, incat sa acopere ingredientele. Se adauga otet si se lasa la inabusit pana devine moale. Se amesteca faina cu smantana, se pune in supa si se fierbe. Se scoate varza pe o farfurie, se aseaza feliile de carne peste varza si pe urma se aseaza slanina prajita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu