luni, 16 mai 2011

Salata de beuf sau boeuf

Salata de beuf sau boeuf 



Se folosesc 1/2 kg carne de vita, 1 kg morcovi, 1/2 kg patrunjel, 1 kg cartofi, 300 g mazare, 1/2 kg castraveti murati, 250 g maioneza, sare, piper, 3-4 oua fierte.

Se fierb toate ingredientele impreuna ( legumele ) avand grija sa fie facuti cartofii care se fac cel mai greu. Se fierbe separat carnea de vita ( deoarece necesita mai mult timp ). Se taie cubulete cartofii, patrunjelul , castravetii si morcovii si se amesteca impreuna cu carnea de vita taiata si ea cubulete. Se potriveste la gust de sare si piper iar apoi se adauga 200g maioneza. Se amesteca toate ingredientele si se pun pe platou. Restul de maioneza se intinde intr-o pelicula subtire pe deasupra. Se orneaza cu felii subtiri de gogosari murati si jumatati de ou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu