miercuri, 25 mai 2011

Salata de beuf

Salata de beuf  




Preparate de vara. Reteta cu salata de boef.
Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si frunte proaspete. La acestea se pot asorta si marcaruri mai grele, insa in cantitati modarate. 

Se folosesc 1/2 kg carne de vita, 1 kg morcovi, 1/2 kg patrunjel, 1 kg cartofi, 300 g mazare, 1/2 kg castraveti murati, 250 g maioneza, sare, piper, 4 oua fierte.
Se fierb toate legumele. Se fierbe separat carnea de vita. Se taie cubulete cartofii, patrunjelul , castravetii si morcovii si se amesteca impreuna cu carnea de vita taiata si ea cubulete. Se potriveste la gust de sare si piper iar apoi se adauga 200g maioneza. Se amesteca toate ingredientele si se pun pe platou. Se intinde restul de maioneza intr-o pelicula subtire pe deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu