duminică, 22 mai 2011

Supa de cartofi cu carnati

Supa de cartofi cu carnati 




Vara, preparatele sunt, in general sanatoase, din cauza varietatii de legume si frunte proaspete. La acestea se pot asorta si marcaruri mai grele, insa in cantitati modarate. 
Iata o reteta de supa carnati cu cartofi. 

Se folosesc 250 g pasta de carnati, 400 g cartofi, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 4 frunze de salvie, ulei de masline, 3 rosii, fara pielita, pasate, 1,5 l supa carne, patrunjel 1 legatura tocata, sare, piper 
Se pot folosi si carnati proaspeti, indepartandu-le pielita. Calim cepa tocata, in ulei, impreuna cu usturoiul tocat si frunzele de salvie. Adaugam pasta de carnati si lasam cateva minute; adaugam rosiile, cartofii, patrunjelul si supa si lasam sa fiarba. La sfarsit adaugam sare, piper. Se serveste cu paine prajita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu