vineri, 27 mai 2011

PREPARATE: Supa cu galuste de carne

Supa cu galuste de carne 



Se folosesc 150 gr carne de porc, 50 gr ciuperci
50 gr unt, 200 ml frisca, 50 gr morcovi, patrunjel, 1 ceapa rosie, 2 linguri faina, 1 chifla
1 ou, piper macinat, 20 gr sare, 1 lingura delicat, 1 legatura marar verde

Inmuiem chifla in apa si o stoarcem. Macinam carnea impreuna cu chifla inmuiata. Adaugam oul intreg, sarea, piperul si jumatate din legatura de marar taiat marunt. Formam galuste din amestec. Calim in unt legumele taiate cubulete si ciupercile. Presaram cu restul mararului. Turnam apa, condimentam si fierbem pana ingredientele devin moi. Ingrosam cu amestec de frisca si adaugam galustele, fierbem pana sunt gata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu