miercuri, 16 martie 2011

Ciftele de Post 3

Ciftele de Post 3




Se pune un sfert de kilogram de cartofi curăţaţi, 200 de gr de ciuperci, o căniţă de orez, o ceapă mare, o jumătate de legătiră de mărar şi încă o jumătate de pătrunjel, puţină făină, piper, sare şi ulei. 


Se fierbe orezul separat, în apă cu sare, Alături, se căleşte ceapa şi apoi se pun ciupercile tăiate desupra, puţină sare, apoi se lasă 10 minute.
Din cartofiii fierţi biine, se face un piure, peste care se pune amestecul de ceapă şi ciperci. Apoi se adaugă orezul fiert cu puţină apă fierbinte şi puţină făină pentru omogenizare. Se pune pătrujnelul tocat şi se amestecă bine, apoi se fac forme şi se prăjesc în ulei încins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu